Gheorghe Flutur a fost reconfirmat la presedintia PDL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma alegerilor de duminică, care s-au desfăşurat în sala mare a Casei de Cultură din municipiu, Gheorghe Flutur, a fost reconfirmat la preşedinţia Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL.

El a fost reales în această funcţie cu 798 de voturi pentru şi doar 6 împotrivă. Flutur a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei sucevene a PDL.

În funcţiile de prim-vicepreşedinte al PDL Suceava au fost realeşi senatorul Orest Onofrei, secretar al Senatului, şi Dumitru Pardău, secretar al Camerei Deputaţilor.
Deputatul Ioan Bălan a fost reales secretar general al PDL Suceava, în timp ce consilierii locali Cristian Creţu şi Neculai Barbă au fost aleşi în funcţia de secretar general adjunct.

În funcţiile de vicepreşedinte au fost alese zece persoane printre care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, directorul general al RNP Romsilva, Valerian Solovăstru, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, vicepreşedinţii CJ Suceava Vasile Ilie şi Daniel Cadariu, şeful ISJ Suceava, Petru Carcalete şi primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan.

“Dacă mai e nevoie de o revoluţie portocalie, spuneţi, că o pornim de la Suceava”

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, la şedinţa Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care au participat premierul Emil Boc, miniştrii Elena Udrea, Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomiţianu, Valerian Vreme, Anca Boagiu, aproximativ o mie de delegaţi din organizaţiile din judeţ şi liderii organizaţiilor PDL din judeţele Moldovei, că secretul câştigării alegerilor la Suceava este că Alianţa DA a fost transformată în partid politic. “Dacă reuşim şi în ţară, avem o dreaptă puternică. Avem un partid puternic. Avem în sală 20 de primari de la alte partide. Dacă mai e nevoie de o revoluţie portocalie, spuneţi, că o pornim de la Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

El a susţinut că etapa următoare pentru PDL este ca partidul “să se aplece spre primari”, arătând că este nevoie de unitate. “Trebuie să ne aplecăm spre primari. Eu sunt optimist că numai din forţa primarilor PDL partidul poate face scor foarte bun. Vă cer să fim mai optimişti, nu se poate să fie doar un bocet. Ne trebuie unitate”, a spus preşedintele PDL Suceava, arătând că peste 60% din populaţia României este administrată de primari PDL.

Gheorghe Flutur a mai spus că “PDL nu trebuie să tragă numai ponoasele crizei, ci şi foloasele ieşirii din criză”. “Trebuie să continuăm guvernarea, trebuie să fim alături de guvern, avem un mandat şi populaţia are aşteptări. Trecem acum pe o cărare şerpuită. Înapoi podul e rupt. Dacă nu mergem înainte riscăm să fim asimilaţi cu criza, şi nu cu ieşirea din ea”, a afirmat Flutur.

PSD are un program simplu: Jos Băsescu!”

Liderul PDL Suceava a atacat apoi PSD, spunând că acest partid are un program de guvernare simplu: “Jos Traian Băsescu”, iar democrat-liberalii trebuie să le dea celor din PSD “funia şi săpunul”.“Programul este pe trei puncte. Primul punct este «filmul bate viaţa», pentru că partidele din opoziţie intoxică populaţia prin intermediul televiziunii. Nu trebuie să cedăm şi să intrăm în această capcană. Al doilea punct este mesajul transmis de PSD: «nu plătiţi la stat că venim noi şi vă iertăm de datorii». Punctul trei: «suspendăm preşedintele». Cine e PSD? Un partid al cărui discipoli au trecut averea pe mătuşi şi partidul pe copii. PSD are un program simplu: Jos Băsescu!. Ei uită că în 2007 s-au autosuspendat prin acţiunea de suspendare a preşedintelui. Să le dăm acum celor din PSD funia şi săpunul. Să te ocupi doar de suspendarea unui lider incomod nu înseamnă opoziţie”, a adăugat Flutur.


Intră acum și în grupul de