Nechifor accepta sa inspecteze cu Flutur drumurile din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Eu voi conduce, pentru că volanul este în stânga, iar Gheorghe Flutur să stea în parte dreaptă”. Astfel a răspuns preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, invitaţiei făcute de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, social-democraţilor suceveni, de a inspecta starea drumurilor judeţene.

Liderul PSD Suceava a spus într-o conferinţă de presă că acceptă invitaţia făcută de Gheorghe Flutur de a merge împreună cu microbuzul presei să inspecteze starea drumurilor judeţene din judeţ, însă a ţinut să precizeze că el va achita contravaloarea combustibilului, urmând ca Flutur să plătească reparaţia microbuzului. „Va avea mult de plătit (Flutur n.r.) pentru că microbuzul va avea nevoie de reparaţii capitale pentru că toate aceste drumuri sunt praf, iar cetăţenii care locuiesc în acele zone sunt obligaţi să-şi plătească reparaţiile maşinilor lor”, a spus Nechifor.

El a mai arătat că va dori să meargă împreună cu Gheorghe Flutur pe traseele Stulpicani-Câmpulung Moldovenesc, Siret-Muşeniţa, Zvoriştea-Zamostea, Dorna Arini-Panaci, Fălticeni-Dolhasca. „De la Vereşti la Udeşti sau de la Roşcani la Liteni nu se poate merge pentru că cele două poduri sunt rupte la inundaţii şi trebuie să ocolim foarte mult”, a spus Nechifor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a invitat pe social democraţi la o plimbare prin judeţ pentru a vedea investiţiile făcute în modernizarea unor drumuri judeţene, în special cele modernizate pe fonduri europene.

Flutur a lansat această invitaţie după ce liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a condamnat „dezinteresul” administraţiei judeţene faţă de starea drumurilor judeţene arătând că anul acesta nu s-a intervenit deloc pentru reabilitarea drumurilor judeţene.

Gheorghe Flutur a spus că realităţile din judeţ sunt altele şi că liderii PSD văd starea drumurilor numai din birou. „Îi invit în teren să vadă. Şi oamenii rău intenţionaţi au putut să vadă cu ochiul liber că s-a făcut ceva. Eu nu am o problemă politică. Dar vreau să le aduc aminte că am reuşit să acopăr nişte găuri lăsate din perioada administraţiei PSD a judeţului”, a declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de