Stan sustine ca municipalitatea era sa piarda un teren necesar amenajarii unui complex sportiv si a unui cimitir (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană era cât pe ce să piardă 15 hectare de teren necesar pentru un complex sportiv şi un cimitir, în condiţiile în care la o iniţiativă legislativă a unor parlamentari PDL pentru transferul acestei suprafeţe de la Staţiunea de cercetări agricole la municipiul Suceava au fost înscrise greşit parcelele.

Declaraţia a fost făcută joi de deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, care a informat că el a refăcut proiectul pentru ca municipalitatea să beneficieze de acest teren. „Dacă era după cât de atenţi sunt cei din PDL, municipiul Suceava nu mai primea acest teren şi nu avea unde face complexul sportiv şi nici unde să amenajeze un cimitir”, a spus Stan.

El a ţinut să evidenţieze că în timp ce PDL face o discriminare flagrantă în ceea ce priveşte alocările de fonduri localităţilor cu primari PSD, parlamentarii PSD acţionează în favoarea cetăţenilor, indiferent de culoarea politică a primarului.

Parlamentarul social democrat a arătat că prin alocările de fonduri acordate în baza OG7/2006 s-a făcut o discriminare flagrantă, exemplificând cu Colegiul 5 din judeţul Suceava unde din 14 localităţi, din care 11 cu primari PSD şi trei cu primari PDL, primarii PSD au primit, în total, o sumă de 80 de ori mai mică decât cei din PDL pentru aducţiuni de apă, staţii de epurare şi reţele de canalizare


Intră acum și în grupul de