Baisanu a avut un discurs incalcit, fara a oferi o viziune politica (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu a ţinut şi el un discurs în care a abordat mai multe teme. Dl Băişanu susţine că nu a intenţionat să vorbească în faţa celor peste 320 de liberali prezenţi la şedinţă dar că a făcut acest lucru după ce a luat parte la discursurile antevorbitorilor săi.

Băişanu şi-a îndreptat „tunuriel” politice către preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

Liberalul sucevean a spus că „dacă viţeii pe care i-a pupat în bot Gheorghe Flutur ar fi conştientizat ce se petrece şi-ar fi cerut transferul în alt judeţ sau şi-ar fi făcut harachiri” iar în final a spus că este dispus să se „sacrifice” pentru orice funcţie i-o va cere PNL Suceava însă a explicat încă de la bun început că se va sacrifica doar pentru o funcţie de preşedinte al CJ, primar al Sucevei, de deputat sau de senator.

La finalul discursului Băişanu a mai spus că „PNL are obligaţia de a-şiuni forţele cu orice altă formaţiune politică din România pentru a trimite bestiile portocalii în istorie”.


Intră acum și în grupul de