Flutur: “Daca asta e opozitia, atunci ar mai trebui sa infiintam niste gradinite” (VIDEO)

PSD şi PNL au adus spectatori din toată ţara să se facă de râs în direct, deşi ştiau că moţiunea de cenzură nu are nici o şansă să fie adoptată, a declarat joi vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, apreciind comportamentul opoziţiei ca fiind unul imatur.

„Nu le-a fost suficient că se ştia acest lucru, au mai adus şi de acasă, din sat de la ei oameni, purtaţi prin frig, să se facă de râs în direct”, a spus viceliderul democrat-liberal, subliniind că altele sunt preocupările românilor. „Sunt greutăţi, sunt necazuri, dar nu le rezolvi ca pe un stadion unde vrei să aduci o galerie ca să dai gol. Şi şi-au dat gol în propria poartă, PSD şi în special acest comportament imatur al PSD i-a descalificat pentru o bună perioadă de timp”, a spus Flutur.

Vicepreşedintele la nivel naţional al PDL consideră că lupta politică nu se face în felul acesta, ci cu soluţii, iar el nu a văzut nici un fel de soluţii. „Nu le vine a crede că au pierdut alegerile anului trecut. Boicotează orice. De fapt moţiunea de ieri era moţiunea împotriva preşedintelui României pentru că nu pot să accepte nici ei, nici televiziunile care îi susţin, că au pierdut alegerile în 6 decembrie 2009”, a spus Flutur.

El a arătat că opoziţia „a fugit din sală” şi la angajarea răspunderii guvernului pe legea Educaţiei ceea ce dovedeşte că este o problemă de imaturitate a opoziţiei în ceea ce priveşte dialogul politic. „Mă mir că s-au dus să stea de vorbă cu cei de la FMI. Au făcut-o asta ca să bifeze o întâlnire, dar ei nu cred în FMI cum nu cred în Biserică pentru că sunt liber cugetători”, a spus vicepreşedintele PDL.

Întrebat dacă e normal ca parlamentarii puterii să nu susţină guvernul la moţiunea de cenzură el a arătat că puterea a ales varianta să lase opoziţia să-şi justifice forţa. „A fost o moţiune politică şi politicianistă fără soluţii. Din 14 pagini de moţiune, abia la pagina 13 au scris câteva soluţii şi alea fără să aibă un corespondent în realitate”, a spus Flutur.

Întrebat dacă nu este o situaţie jenantă ca un guvern să nu obţină nici un vot favorabil la moţiunea de cenzură, liderul PDL a spus că jenantă a fost atitudinea opoziţiei. „Jenant este pentru opoziţie această atitudine de a aduce pe mama şi pe tata de acasă să-i scape de actuala putere. Dacă asta e opoziţia atunci ar mai trebui să înfiinţăm nişte grădiniţe”, a conchis Flutur.