Liderul PSD Suceava: „Lupta noastra merge mai departe”


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a exprimat joi dezamăgirea alături de suceveni, că demersul democratic al moţiunii de cenzură nu a reuşit de această dată, pentru că „mirosul banilor şi al interesului de partid” i-au făcut pe parlamentarii suceveni ai PDL şi minorităţilor naţionale să rămână nemişcaţi în bănci şi să nu voteze moţiunea. „ Se demonstrează încă o dată că locul lor este pe Lista Ruşinii, a celor care au tăiat salariile, au îngheţat pensiile şi refuză ca România să meargă pe un alt drum, drumul corect propus de opoziţia de astăzi”, a declarat preşedintele PSD Suceava, într-un comunicat de presă.

Potrivit lui Nechifor, în 27 octombrie românii au avut şansa să vadă cu ochii lor pe cine au trimis în parlament să îi reprezinte. „Turma de oi de pe dealuri, inventată de Gheorghe Flutur, a ajuns în cel mai înalt for al democraţiei româneşti, fără conştiinţă, fără solidaritate şi fără nicio remuşcare faţă de cei care i-au trimis în baza votului uninominal să le reprezinte interesele în Camera Deputaţilor şi Senatul României”, susţine liderul PSD Suceava.

El consideră că „pentru gaşca de ciocoi portocalii”, românii nu mai reprezintă nimic, nici cei 2,5 milioane care şi-au dat semnătura pentru moţiunea de cenzură şi nici zecile de mii de oameni plecaţi din toate colţurile ţările pentru a-şi cere un drept fundamental, cel la viaţă.

Nechifor le-a mulţumim public celor peste 50.000 de suceveni care au susţinut moţiunea de cenzură, precum şi celor aproape 2.000 de locuitori ai judeţului Suceava care au aşteptat cu sufletul la gură în piaţa Constituţiei ca cei pe care i-au votat ca parlamentari în 2008 să se gândească în primul rând la cei mulţi care şi-au pus speranţele că în România se va trăi măcar decent.

„PSD a susţinut protestele oamenilor, pentru a le arăta acestora că nu sunt singuri şi că nu trebuie să se lase paralizaţi de frică. În momentul de faţă, România este o ţară dominată de nemulţumire socială şi care are un guvern cu zero susţinere în Parlament, pentru că nici măcar miniştrii care sunt şi parlamentari nu au susţinut guvernul din care fac parte”, a menţionat deputatul social-democrat.

El a reafirmat determinarea PSD de a continua ceea ce a început, fără să ţină cont de presiunile politice, de intimidările şi aroganţa portocaliilor care se cred pe veci la putere. „Lupta noastră merge mai departe, nu va fi uşor, însă am încrederea că, data de 27 octombrie 2010, înseamnă deja începutul sfârşitului pentru guvernarea Emil BOBU (Băsescu, Oprea, Boc, Udrea)”, a conchis preşedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de