Zece elevi de nota 10 din comuna Satu Mare recompensați cu o excursie la Parlamentul României. Deputatul Gheorghe Șoldan: Mi-am propus ca anul viitor să aduc și mai mulți elevi la București, să le ofer șansa să fie parlamentari pentru o zi


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a premiat, luni, zece elevi de nota 10 din comuna Satu Mare cu o excursie la Parlamentul României.

El a spus că a participat la deschiderea anului școlar în comuna Satu Mare, unde a avut loc și o ceremonie deosebită de premiere a 10 elevi de nota 10 pe linie.

Astfel, premianții din localitatea Satu Mare au fost recompensați, pentru meritele lor, de către Consiliul Local și de primarul Toader Andrei Lavric, care le-a oferit diplome de excelență și un premiu de câte 1000 de lei fiecare.

„Și surprizele pentru ei nu s-au oprit aici. Cu bucurie, am oferit celor 10 elevi excepționali un premiu-surpriză: o excursie la Parlamentul României. Mi-am propus ca anul viitor să aduc și mai mulți elevi la București, să le ofer șansa să fie parlamentari, pentru o zi. Sunt curios să aflu ce legi vor propune cei mici”, a transmis deputatul Șoldan.

El le-a transmis elevilor, profesorilor și părinților un an școlar foarte bun, cu spor.

„Îi încurajez pe toți elevii să fie ambițioși și să aibă curaj să-și urmeze visul!”, a mai spus Șoldan.


Intră acum și în grupul de