Crin Antonescu ii da cateva lectii de politica lui Victor Ponta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul naţional al liberalilor, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Suceava, cu ocazia participării sale la lucrările Delegaţiei Permanente a organizaţiei judeţene a PNL Suceava, că liberalii nu sunt dispuşi sub nici o formă să primească lecţii de la nimeni despre modul în care trebuie să se împotrivească actualului preşedinte Traian Băsescu pe care îl consideră unul dintre duşmanii cei mai mari ai PNL.

„Nu este cazul şi nu permitem nimănui să ne dea lecţii de rezistenţă împotriva lui Traian Băsescu. Nu permitem să ni se dea lecţii de unitate în cadrul actualei opoziţii”, a spus Crin Antonescu de la tribuna Delegaţiei Permanente, în aplauzele celor peste 700 de delegaţi prezenţi în sala Casei de Cultură din Suceava.

Preşedintele PNL a ţinut să sublinieze că în ultima perioadă mai mulţi lideri ai PSD uită mult prea uşor că au fost la guvernare cu PDL şi fac caz că ei ar fi adevărata opoziţie în România. „Unii lideri din PSD uită cam repede că PSD a fost acela care la prima strigare a lui Traian Băsescu partidul lor a plecat să facă guvernare cu PDL”, a explucat liderul PNL.

El a mai adăugat că paridul său a fost corect şi chiar a susţinut până la capăt candidatura candidatului PSD, Mircea Geoană, la preşedinţia României, în turul doi al alegerilor din noiembrie 2009, cu toate riscurile şi nemulţumirile care au decurs din acest demers politic. „Niciodată vreun liberal nu a fost membru în vreun cabinet Boc şi nici PNL complice cu PDL. Asta ar fi foarte bine ca preşedintele PSD, VictorPonta, să nu uite niciodată”, a mai declarat Crin Antonescu.

Din punctul de vedere al liderului liberal PSD şi PNL sunt două partide foarte diferite şi destinate, în perspectivă, unei confruntări politice şi nu unei asocieri pentru că doctrinele şi modul de a face politică, despart cele două formaţiuni. Antonescu a mai spus că ţinta lui Traian Băsescu a fost să înghită PNL, dar că astăzi, datorită consecvenţei, PNL este al doilea partid din ţară ca intenţie de vot şi are cu mai mult de zece procente în faţa PDL. „Indiferent de cine l-a condus, PNL a fost consecvent. Nu am cedat nici o clipă nici sub Tăriceanu şi nici sub Antonescu presiunilor lui Traian Băsescu”, a inut să amintească liderul liberal.

Crin Antonescu a arătat că PNL trebuie să se pregătească să câştige alegerile viitoare şi să preia guvernarea. „Trebuie să ne pregătim să câştigăm alegerile şi să guvernăm, dacă nu singuri, măcar ca forţă dominantă a guvernării, să dăm premierul şi să avem principalele portofolii ministeriale”, a conchis preşedintele PNL.


Intră acum și în grupul de