Apel de mobilizare la vot a cetatenilor moldoveni din Suceava pentru alegerile parlamentare


Intră acum și în grupul de

Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) face un apel către toți cetățenii moldoveni – elevi cu drept de vot, studenți, masteranzi, sau persoane care deja lucrează – stabiliți în orașul Suceava, să participe la alegerile parlamentare din 28 noiembrie.

“Dacă îți pasă de viitorul țării, dacă te simți responsabil, vino cu noi la vot, la Iași, pe 28 noiembrie, să decidem împreună cine ne va conduce mai departe! Mobilizarea cetăţenilor moldoveni din România alegerile parlamentare din 28 noiembrie este foarte importantă pentru menţinerea Republicii Moldova pe drumul integrării europene, pe care şi l-a ales în urmă cu peste un an”, este îndemnul lansat de GIRB.

GIRB organizează transport gratuit cu autocarele pentru secția de vot din Iași (str.Gavril Muzicescu nr.6, parterul blocului 7A).

“Pentru a merge la vot, contactați-ne ([email protected] sau la telefon 0758 616 028) pentru a vă înscrie pe listă. Guvernul României prin Ministerul Transporturilor ne susțin la rândul lor și ne vor pune la dispoziție transport feroviar gratuit la prezentarea pașaportului de cetățean al Republicii Moldova. Nu uitați, peste hotarele Republicii Moldova puteți vota doar cu pașaporul, chiar dacă e expirat. Fiți responsabili, mergeți la vot pentru a aduce schimbarea la noi acasă!”, mai explică GIRB.


Intră acum și în grupul de