Incalcarea legii in Romania, o virtute (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„E o dezonoare pentru Armata Română pentru că aceasta trebuie să respecte Constituţia şi regulamentele militare”, a declarat, joi, senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, făcând referire la incidentul de Ziua Naţională a României, când Regimentul de Gardă i-a prezentat onorul premierului Emil Boc şi nu preşedintelui Senatului, Mircea Geoană.

Parlamentarul social-democrat consideră că ar trebui depusă o moţiune „pentru cel care şi-a permis să încalce Constituţia şi regulamentele militare”. Potrivit lui Mîrza, s-a ajuns ca în România să fie o virtute să se încalce legea şi nimeni să nu păţească ceva. „Sunt lucruri anacronice care ne vor costa foarte mult în viitor, pentru un popor care se obişnuieşte cu încălcarea legilor fără să păţeşti nimic”, a declarat senatorul PSD.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că s-a ajuns în situaţia ca preşedintele Traian Băsescu să facă o astfel de delegare pentru că acesta a preferat să petreacă Ziua Naţională în afara ţării. „A fugit de românii din ţară pentru că e preşedintele celor care trăiesc în afara ţării, a celor care nu au viaţa grea din România condusă de Boc şi Băsescu”, a spus Nechifor.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, va trebui să dea explicaţii cu privire la “incidentul” de Ziua Naţională, apreciind că este “foarte posibilă” o audiere a acestuia în Parlament.


Intră acum și în grupul de