Ana Macovei a fost aleasă președintele USR Rădăuți. Ea a intrat în partid în 2021 și își propune construirea temeliei viitorului tinerilor în România și oprirea exodului forței de muncă în străinătate


Intră acum și în grupul de

Filiala municipală USR Rădăuți și-a ales, sâmbătă, membrii care vor conduce filiala timp de un an, anunță Biroul local al USR Rădăuți.

Potrivit sursei citate, președintele filialei a fost aleasă Ana Macovei. Ea va fi secondată de doi vicepreședinți: Florin Tiperciuc și Ioan-Dorin Hâj.

Ana Macovei are 49 de ani și este economist și inginer IT.

Ea a intrat în echipa USR în anul 2021,nemaifiind membră a vreunui partid politic.

USR Rădăuți arată că aceasta are o vastă experiență profesională, atât ca antreprenor cât și ca angajat inginer IT și contabil.

Biroul local al USR Rădăuți este consideră că Ana Macovei,  cu determinare și ambiția care o caracterizează va contribui la închegarea unei echipe puternice de profesioniști care va aduce în politica locală ceea ce își doresc de peste 30 de ani rădăuțenii : profesionalism, onestitate, transparență și calitate în administrarea banului public.

„Un proiect de suflet pe care îl consider prioritatea zero în politica românească este construirea „cărămidă cu cărămidă” a temeliei viitorului tinerilor în România, oprirea exodului forței de muncă în afara țării și sprijinirea tinerilor plecați departe de familiile lor în accesarea de fonduri europene și sprijin local pentru a-și întemeia mici afaceri, care să le permită un trai decent acasă”, a declarat Ana Macovei.


Intră acum și în grupul de