PSD vrea explicatii de la Flutur privind inscrierea SC Drumuri si Poduri SA in buletinul insolventei de pe antitepari.ro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Situaţia în care a ajuns SC Drumuri şi Poduri SA, societate a CJ Suceava, pune în joc chiar credibilitatea Consiliului Judeţean Suceava, a declarat, luni, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, după ce Drumuri şi Poduri SA Suceava a fost înscrisă pe site-ul antitepari.ro în buletinul insolvenţei, întrucât s-a înregistrat o notificare privind deschiderea procedurii generale de insolvenţă.

Liderul social-democrat a cerut clarificări din partea preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în legătură cu apariţia societăţii pe acest site. „Cerem explicaţii publice lui Gheorghe Flutur. Este pusă în joc credibilitatea CJ Suceava”, a spus Donţu, care consideră că şi acţionarul SC Drumuri şi Poduri SA are o vină pentru starea firmei.

Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, a declarat că trebuie să fie întrebat mai întâi proprietarul site-ului motivul pentru care Drumuri şi Poduri SA a fost înscrisă pe acest site. „Trebuie mai întâi să aflăm motivul pentru care a fost înscrisă SC Drumuri şi Poduri SA pe acest site ca să putem răspunde”, a spus Cadariu care crede că este mai mult un joc politic al PSD decât o chestiune administrativă.


Intră acum și în grupul de