Avea poseta burdusita cu mii de petarde


Intră acum și în grupul de

O sireteancă s-a întors din Ucraina aducând în poşetă câteva mii de petarde. Potrivit IJPF Suceava, sâmbătă, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Dacia ”, I. Ana, în vârstă de 43 de ani, domiciliată în oraşul Siret.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, şi au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 4.800 bucăţi petarde marca „Corsair”, petarde ce sunt susceptibile de a face parte din categoria a II-a de materiale pirotehnice.

Frontieriştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transportul de articole pirotehnice”, acte ce urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de petarde a fost reţinută în vederea confiscării de lucrătorii vamali şi predată ulterior pe bază de proces verbal poliţiştilor de frontieră suceveni.


Intră acum și în grupul de