„Imbogatitii peste zi” vs. „Imbogatitii peste noapte” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii judeţeni ai PDL Suceava au reacţionat destul de dur la adresa acuzaţiilor celor din PSD conform cărora în PDL se poate vorbi despre o serie de „îmbogăţiţi peste noapte” care au legături cu conducerea centrală a PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, consideră că liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, cel care critică îmbogăţiţii peste noapte din PDL, se dovedeşte a fi extremde uituc nefăcând referire şi la „îmbogăţiţii de peste zi” cum ar fi „latifundiarii roşii” cu foarte multe apartamente şi terenuri.

Onofrei a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava că preşedintele social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, priveşte doar paiul din ochiul altora şi nu vede bârna din ochiul său când a vorbit de îmbogăţiţii de peste noapte din PDL.

„Văd că vorbeşte de îmbogăţiţii de peste noapte. Se exclud cei îmbogăţiţi peste zi, cei cu foarte multe apartamente şi terenuri, latifundiarii roşii, cei îmbogăţiţi peste zi”, a mai spus Orest Onofrei.
Din punctul său de vedere liderul PSD Suceava face un joc periculos, neprincipial, mai ales atunci când vorbeşte de legalitate.

Reamintim că liderul PSD, Cătălin Nechifor a declarat, într-o conferinţă de presă, că deputatul PDL Dumitru Pardău “este un exemplu clar de îmbogăţire politică” arătând că în ultimii trei ani a primit, prin firmele sale, finanţări nerambursabile în sumă totală de 1,6 milioane de lei, de trei ori mai mult decât a alocat Consiliul Judeţean Suceava pentru încălzirea municipiului Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de