PDL sustine cauza firmelor private din judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că pentru democrat-liberalii suceveni mediul de afaceri este o prioritate în 2011.

El a spus într-o conferinţă de presă că la nivel judeţean au fost puse în aplicare mai multe iniţiative pentru încurajarea mediului de afaceri, exemplificând cu cele de promovare a judeţului prin brandul „Bucovina” ai căror beneficiari sunt dezvoltatorii din turism şi producătorii tradiţionali.

Ioan Balan a mai spus că urmează să fie organizate întâlniri cu toţi primarii din judeţ pentru identificarea oportunităţilor de investiţii în fiecare localitate, în special prin promovarea parteneriatului public-privat.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a declarat că în politică este mai important ceea ce faci decât ceea ce spui că faci.

„Acest judeţ se dezvoltă, se întâmplă lucruri incomparabil mai multe şi mai mari decât în 18 ani de administrare PSD”, a mai spus Orest Onofrei.

El consideră că acţiunile din ultima perioadă ale PSD Suceava, prin care atacă administrarea judeţeană PDL dovedesc că acest partid s-a săturat de opoziţie, dar este îngrijorat că administraţia PDL face mult mai multe în contrast cu ceea ce au putut arăta social-democraţii, care, după opinia senatorului PDL, mai mult au spus decât au făcut.

Onofrei a arătat că proiectul PSD de înfiinţare a zonei industriale s-a concretizat printr-un adăpost pentru păianjenii fără adăpost la Centru economic Bucovina, că prin proiectul Utilităţi şi mediu la standarde europene PSD a crezut că dacă îngroapă o conductă pe traseul Gura Humorului-Vatra Dornei, va creşte o reţea de distribuţie a gazelor naturale, sau că un fost europarlamentar PSD a propus ca sucevenii să cultive orez pe Valea Sucevei.


Intră acum și în grupul de