PDL Suceava: pentru Nechifor „ciuma”, iar pentru Stan „mumă”! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, care este secretar general al organizaţiei judeţene Suceava a PDL şi-a exprimat duminică, într-o conferinţă de presă, nedumerirea cu privire la o serie de acuzaţii lansate de liderii judeţeni ai singurului partid de opoziţie din judeţul Suceava, PSD.

Deputatul democrat-liberal a ţinut să remarce faptul că preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, colegul său de Cameră, deputatul Cătălin Nechifor, este contrazis serios de realitatea din teren când acesta acuză că Guvernul a alocat bani din fondul de rezervă doar localităţilor din colegiile parlamentarilor care susţin puterea.

Ioan Bălan a declarat, că preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a acuzat că Guvernul a acordat bani din fondul de rezervă doar pentru colegiile parlamentarilor PDL, sau parlamentarilor care susţin guvernarea.

„În ce situaţie din acestea două se află deputatul PSD de Fălticeni, dl Ioan Stan?”, s-a întrebat retoric Ioan Bălan care a mai arătat că în colegiul deputatului social-democrat, aproape toate primăriile au beneficiat de bani din fondul de rezervă.


Intră acum și în grupul de