PDL Suceava, la un pas de evaluarea finala a candidatilor de primari pentru 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava, că organizaţia sa se pregăteşte cu foarte mare încredere pentru alegerile locale din 2012, unde speră să obţin un scor foarte bun. Parlamentarul sucevean democrat-liberal a spus că priorităţile partidului pentru anul 2011 au fost deja inventariate şi că printre acestea se află şi susţinerea „gospodarilor” din zona de munte.

Conform celor declarate de Dumitru Pardău, vizita la Suceava, de la finele săptămânii trecute, a preşedintelui grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, la invitaţia lui Gheorghe Flutur, se înscrie în cadrul acţiunilor partidului de susţinere a gospodarilor, a fermierilor, şi în special a zonei de munte. Totodată, prim vicepreşedintele PDL Suceava a mai arătat că din data de 15 martie organizaţia intră în etapa de evaluare pentru candidaţii de primar la municipii şi oraşe. „Ne pregătim, siguri pe noi, pentru alegerile locale”, a explicat deputatul democrat-liberal.

El a mai subliniat că din punctul său de vedere orice om din judeţ poate vedea diferenţa între PSD, un partid care nu ştie decât să acuze şi PDL un partid care se preocupă de dezvoltarea judeţului.


Intră acum și în grupul de