Protest PSD, in fata sediului PDL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sediul PDL din centrul municipiului reşedinţă de judeţ a fost pichetat luni, de aproximativ o sută de PSD-işti suceveni, care, ca şi colegii lor din Piatra Neamţ. Botoşani şi Iaşi au cerut partidului de guvernământ să nu se implice în justiţie.

În sediul PDL Suceava nu se afla nimeni, iar pichetarea a durat aproximativ un sfert de oră, membrii PSD Suceava având pancarte cu inscripţii de genul „Jos statul poliţienesc”, „Nicolescu nu e un pericol public” sau „Stop telejustiţiei”. Organizatorii acestei acţiuni urmează să fie amendaţi de jandarmi întrucât pichetarea nu era autorizată.

Şeful IJJ Suceava, generalul Eugen Şalar, a declarat că sancţiunea va fi aplicată pentru că acţiunea de protest nu a fost autorizată.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că social-democraţii protestează faţă de gravele ingerinţe ale PDL în justiţie care este folosită pentru intimidarea adversarilor politici. El a arătat că PDL nu are curajul să iasă în faţa cetăţenilor, dar că este „artist la lovituri prin spate”.

Milici s-a întrebat care este limita celor de la PDL, exemplificând cu cazul lui preşedintelui CJ Argeş când un medic, membru PDL, a pus un diagnostic greşit unui membru PSD. Întrebat dacă acţiunea de protest a fost autorizată, Milici a explicat că a fost protest spontan.


Intră acum și în grupul de