USL Suceava s-a lansat in campanie electorala, dar ii lipseste PC (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

USL a lansat, luni, la Suceava, în cadrul unei conferinţe de presă comună, la care au participat liderii PSD şi PNL, campania electorală pentru viitoarele alegeri locale şi pentru alegerile parlamentare, la termen sau anticipate.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a arătat că obiectivul USL Suceava este să câştige majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava şi funcţia de primar al municipiului Suceava, dar şi majoritatea conducerilor primăriilor din judeţ. El a spus că la alegerile locale candidaţii vor fi stabiliţi în urma unor sondaje de opinie, iar USL va pregăti proiecte de dezvoltare locală şi judeţeană care să fie în acord cu dorinţele electoratului.

Nechifor a mai precizat că USL Suceava deţine în prezent ponderea politică în judeţ, dar că nu este suficient şi îşi propune recâştigarea zonei urbane. Potrivit liderului PSD Suceava, USL este un proiect politic care satisface întreg spectrul politic întrucât adună valori de stânga cu cele de dreapta.

Nechifor a mai anunţat că sediul în care va funcţiona USL Suceava este spaţiul pe care organizaţia suceveană a PSD l-a redobândit recent după ce acesta fusese folosit de PDL. „Suntem capabili să luăm în stăpânire ceea ce deţine vremelnic PDL”, a spus Nechifor.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că la USL Suceava se va constitui o echipă de specialişti care va lucra pentru un proiect amplu, serios, care să soluţioneze problemele sucevenilor.

Sediul în care va funcţiona USL Suceava este fostul spaţiu folosit de organizaţia PD Suceava, iar ulterior a fost folosit de PDL Suceava ca sediu secundar. Spaţiul fusese cumpărat însă de PSD Suceava, iar în acest spaţiu a stat cu chirie şi PD. După înfiinţarea PDL, acest partid a solicitat în instanţă anularea vânzării, dar anul trecut spaţiul a revenit în posesia PSD Suceava. Actul de vânzare-cumpărare a spaţiului în care funcţionează PSD a fost încheiat în baza unei hotărâri a CL Suceava din 21 aprilie 2003, iar PSD s-a intabulat pe acest spaţiu.


Intră acum și în grupul de