Baisanu da asigurari ca liberalii nu vor sustine un premier independent (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Intenţia democrat-liberalilor de a propune un premier independent arată că PDL nu mai are oameni capabili să asigure o guvernare serioasă şi că este nevoie de specialişti din afara acestui partid, este de părere preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, apreciind că „dorinţa preşedintelui de a-l înlocui pe Emil Boc din funcţie scoate în evidenţă faptul că Traian Băsescu recunoaşte public eşecul guvernării PD-L, conduse de actualul prim-ministru”.

Totodată, liderul liberalilor suceveni consideră că intenţia preşedintelui României Traian Băsescu de a-l schimba din funcţie pe premierul Emil Boc nu reprezintă soluţia cea mai potrivită pentru redresarea economică a ţării. Băişanu a spus că liberalii nu vor susţine un premier independent, soluţie care ar fi susţinută de şeful statului. „Nu doar înlocuirea lui Emil Boc este alternativa pentru salvarea României. Nu doar atât trebuie făcut pentru ca ţara să renască aşa cum vrem cu toţii”, a ţinut să sublinieze preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Alexandru Băişanu a mai evidenţiat că Uniunea Social – Liberală îşi propune să câştige viitoarele alegeri pentru „a aduce în faţa românilor un preşedinte, un Guvern şi un Parlament care să poată transforma România într-un stat civilizat”. El a adăugat că în ceea ce-i priveşte pe liberali, aceştia susţin dezvoltarea României pe criterii capitaliste, motiv pentru care vor promova măsuri de relaxare fiscală în vederea creării unui mediu de afaceri mai puternic.


Intră acum și în grupul de