Mirza: „Catastrofa guvernarii nu poate fi pusa in carca unui tehnocrat” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Nu din dragoste pentru Boc” se ocupă preşedintele Traian Băsescu de PDL, ci este preocupat să nu piardă controlul asupra PDL, susţine senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza. Potrivit acestuia, acum, şeful statului se ocupă de „problemele pedeliste”, de strategii ca acest partid să câştige viitoarele alegeri, în timp ce ţara se afundă în datorii de la o zi la alta, datorii care vor rămâne pe umerii generaţiilor viitoare.

Parlamentarul social-democrat a arătat că România a ajuns o ţară fără demnitate naţională, în condiţiile în care miniştrii spun că au fost puşi de FMI să taie, să reducă salarii sau venituri sau să crească preţurile. „România este condusă acum de FMI. Guvernul şi Preşedinţia se ocupă de strategii pentru PDL, încrederea în ce care ne conduc a ajuns la opt la sută, iar Parlamentul nu a putut legifera două zile la rând”, a spus Mîrza.

Senatorul PSD consideră că un guvern cu un premier independent este o cacealma. „Guvern cu un independent este o cacealma. Catastrofa guvernării nu poate fi pusă în cârca unui tehnocrat. Să răspundă până la capăt PDL şi cu partidele de guvernare”, a mai declarat Mîrza, care crede că sfârşitul lunii martie va fi finalul domniei portocalii în România.


Intră acum și în grupul de