PDL Suceava sustine revigorarea guvernarii. Dar ar vota si pentru o „solutie mai buna”


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judeţean a organizaţiei judeţene Suceava a PDL a decis la finele săptămânii să îl mandateze pe preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava să susţină cea mai bună soluţie pentru guvernare şi PDL în ceea ce priveşte revigorarea activităţii guvernamentale.

Decizia a fost adoptată în cadrul şedinţei BPJ al PDL care s-a desfăşurat la Suceava, cu uşile închise.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat presei la puţine momente după şedinţa BPJ, că în cadrul acesteia s-a discutat şi despre revigorarea activităţii guvernamentale.

El a explicat că a fost vorba despre o consultare în cadrul căreia membrii BPJ al PDL Suceava au arătat că susţin Guvernul şi că, dacă din discuţiile la nivel central din cadrul partidului şi coaliţiei, se degajă o soluţie mai bună, aceasta va putea fi îmbrăţişată şi de organizaţia suceveană.

Ioan Bălan a menţionat că, în acest sens, preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, a fost mandatat de membrii BPJ, să susţină cea mai bună soluţie pentru guvernare şi pentru PDL, care să ducă la creşterea încrederii în actul guvernamental.

„Nu a existat un mandat pentru o anumită soluţie ci, în funcţie de ceea ce se discută în cadrul conducerii centrale a partidului şi a coaliţiei, să fie susţinută formula cea mai bună”, a ţinut să precizeze Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de