Mirza: „Actiunea din vami a inceput odata cu lupta pentru putere in PDL” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lupta între clanurile din PDL a fost declanşată odată cu acţiunile de combatere a corupţiei din vămi, a afirmat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, exprimându-şi compasiunea faţă de premierul Emil Boc, căruia îi sugerează să se retragă cât mai repede la Răchiţele sau să-i ceară preşedintelui să-l numească într-o funcţie la o ambasadă dintr-o ţară uitată de lume.

„Acţiunea din vămi nu a început din grija statului pentru înlăturarea flagelului, ci a început odată cu lupta pentru putere în PDL”, a spus senatorul PSD.

Parlamentarul social-democrat a adăugat că lupta din PDL în perioada următoare este interesantă şi că a constatat că „laboratoarele de la Cotroceni” s-au folosit de „figura sinistră a lui Lincu” ca o unealtă împotriva lui Vasile Blaga. „Dacă ajunge Vasile Blaga preşedinte al PDL va fi scăpat PDL din mâna preşedintelui Traian Băsescu”, a spus Mîrza.

El a mai arătat că PDL se dovedeşte a fi un partid iresponsabil pentru că pune interesele de grup înaintea intereselor poporului. „E momentul ca Boc şi PDL să plece din fruntea guvernării. Ţara ar merge mai bine necondusă decât încurcată de un asemenea guvern”, a spus Mîrza.


Intră acum și în grupul de