Nechifor: Dezvoltarea turismului in judet, clamata si contrazisa de acelasi Gheorghe Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Strategia de dezvoltare a judeţului Suceava pentru perioada 2010-2020, publicată recent pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava, contrazice datele prezentate de şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, în conferinţe de presă, susţine liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

„Turismul nu prea e ce spune Gheorghe Flutur prin conferinţele de presă. Flutur minte la fel de mult ca toţi cei din PDL care au minţit şi mint românii şi, mai nou, mint şi Eurostatul”, a declarat joi, preşedintele PSD Suceava.

Potrivit documentului citat de Cătălin Nechifor, în anul 2008 existau pe raza judeţului Suceava 233 structuri de cazare turistică cu un grad cu o capacitate de cazare de 7.029 locuri, cu un grad de ocupare de 25 la sută, iar în luna decembrie 2010 pe raza judeţului au funcţionat 164 structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare turistică cu o capacitate de cazare existentă de 6.716 locuri, cu un indice de cazare de 20,1 la sută.

„Capacitatea de cazare a scăzut drastic în 2010”, a spus Nechifor, care a subliniat că dacă în 2008, gradul de ocupare era de 25 la sută la un număr mai mare de locuri de cazare, în 2010 gradul de ocupare a fost de 20 la sută la un număr mai mic de locuri de cazare.


Intră acum și în grupul de