USL Suceava tinteste CJ si Primaria la alegerile din 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava, Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi peste 60 de primării sucevene. Astea sunt obiectivele USL Suceava, la alegerile locale din 2012, a anunţat joi preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, într-o conferinţă de presă comună cu liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Astfel, liderul social-democraţilor suceveni a spus că USL îşi propune să câştige funcţiile de primar în mai mult de 60 de localităţi din cele 114 din judeţ, în condiţiile în care, în prezent, în judeţ PSD are 49 de primari, iar PNL 11. Totodată, USL doreşte să câştige funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi cea de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Nechifor a precizat că PSD Suceava va finaliza, până luni, procesul de desemnare a candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte al CJ şi pentru cea de primar al municipiului reşedinţă de judeţ urmând ca în cadrul Comitetului Executiv al PSD să fie definitivate aceste propuneri. El a mai spus că, până în 16 mai, vor fi efectuate sondajele de opinie care să „aşeze şi să traseze soluţiile”, dar şi ponderea pe liste electorale în cadrul USL în Suceava.


Intră acum și în grupul de