Baisanu ii aminteste lui Flutur ca drumul Roman-Suceava era o prioritate in campania electorala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Modernizarea drumului european 85 de la Roman spre Suceava, şi respectiv Siret, ar reprezenta un proiect mult mai viabil şi realizabil pe termen scurt şi mediu, decât construcţia unei autostrăzi noi, este de părere liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, care i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur să facă demersuri în acest sens.

„Am văzut că domnia sa a făcut o solicitare către colega de partid, Anca Boagiu, prin care se doreşte, citez prelungirea traseului autostrăzii de la Focşani spre Bacău – Suceava – Siret prin lucrări pe parteneriat public-privat. Mi se pare mult mai corect să se ocupe de traseul de la Roman la Suceava, unde nu discutăm de autostradă, ci de un drum lărgit cu încă două jumătăţi de bandă. Un lucru care ar face bine judeţului Suceava, atât ca potenţială zonă turistic, cât şi economic”, a spus Băişanu, cu precizarea că actualul şef al administraţiei judeţene sucevene a promis în campania electorală că realizarea acestui drum va reprezenta o prioritate.

În opinia preşedintelui PNL Suceava, realizarea unei noi autostrăzi este un proiect greu de realizat de actuala guvernare, în condiţiile în care în cursul anului 2010 s-au construit doar 12 kilometri de autostradă. „Cei de la PDL promiteau că vor face 900 de kilometri de autostradă în 4 ani. însă aşa cum stau lucrurile cei 252 de kilometri, dintre Focşani şi Suceava, vor putea fi realizaţi prin secolul 22”, a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de