Nechifor: La Conventia Nationala a PDL va castiga Traian Basescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Se încheie circul şi membrii PDL se vor putea întoarce la serviciu, acesta ar fi, potrivit liderului PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, singurul câştig al românilor că sâmbătă se organizează alegeri în PDL.

Preşedintele PSD Suceava a spus în cadrul conferinţei organizată joi la sediul partidului că de luni, se va putea întoarce la serviciu şi Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava, care de trei-patru săptămâni se află în turneu electoral prin ţară cu Elena Udrea, Emil Boc şi Gheorghe Falcă, dar şi parlamentarii PDL vor reveni la muncă şi se vor putea adopta legi. „Flutur, parlamentarii, şefii de instituţii fac turism electoral în România cu bus-ul albastru”, a spus Nechifor, care a arătat că întreaga situaţie din PDL este în contradicţie cu situaţia românilor.

În opinia liderului social-democraţilor suceveni, la Convenţia Naţională a PDL va câştiga Traian Băsescu, el fiind cel care conduce acest partid, iar o dovadă în plus este că preşedintele va participa la această acţiune a PDL. „După ce se încheie circul PDL, în România rămâne foamea”, a spus deputatul PSD.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că PDL este un partid nereformabil pentru că nu are cine să-l reformeze. „PDL nu poate fi reformat cu Boc şi cu Băsescu. PDL e un partid nereformabil, este doar un sistem corupt, bine pus la punct, care vrea doar perpetuarea acestui sistem”, a spus Milici.


Intră acum și în grupul de