Au ramas fara masini din cauza contrabandei cu tigari


Intră acum și în grupul de

O tânără din municipiul Suceava în vârstă de 28 de ani a rămas fără autoturismul din dotare, o maşină marca BMW, după ce a fost prinsă de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina făcând trafic cu ţigări.

Tânăra a fost oprită în trafic de către organele de ordine, iar după controlul efectuat în interiorul mijlocului de transport ,au fost descoperite depozitate în diverse locuri cum ar fi bancheta din spate, sub preşurile din faţă, în părţile laterale ale autovehiculului, sub scaune sau chiar la compartimentul motor, circa 480 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Conform IJPF Suceava, „în urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit tinerei acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 4.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul marca „ BMW” a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina în vederea continuării cercetărilor”.

Tot miercuri, agenţii Postului de Poliţie Moldoviţa au oprit pentru control pe DJ 176 un autoturism condus de S. Ioan de 31 ani din comuna Şerbăuţi, care era însoţit de G. Gheorghe de 43 ani din aceeaşi localitate.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în interior a fost găsită cantitatea de 1500 pachete de ţigări de provenienţă Ucraina, cu o valoare de piaţă de aproximativ 7.500 lei, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente de însoţire şi care a fost fiind ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, cei doi bărbaţi au rămas şi fără trei telefoane mobile şi suma de peste 2.700 de lei, bunuri găsite asupra lor în timpul percheziţiei corporale şi care au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar bărbaţii s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând a fi cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de