Targ de adoptii gratuite de animale, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Iubitorii de animale sunt aşteptaţi sâmbătă, 14 mai, de la ora 13.00, la târgul de adopţii gratuite de câini şi pisici, care se va desfăşura la Shopping City Suceava, activitate ce se înscrie în calendarul “Săptămânii Naţionale a Voluntariatului”.

“Sucevenii vor întâlni pisici si căţei sterilizati si vaccinati, vor putea dona un sac de granule sau o conservă si vor putea primi informatii legate de voluntariatul in domeniul protectiei animalelor”, precizează Alina Gavriloaie, voluntar Proanima.

Alina Stredie, PR Manager în cadrul Asociaţiei Regionale de Educare a Aduţilor Suceava (AREAS), informează că la manifestarea organizată de Asociaţia Proanima va avea loc şi o colectă pentru animalele din Lunca Sucevei.

Tot sâmbătă, Asociaţia Educatorilor Suceveni va desfăşura o întâlnire pe tema „De ce voluntar în România, la Liceul cu Program Sportiv Suceava, ce urmează a fi coordonată de Maria Pavelescu, ce poate fi contactată pentru mai multe detalii, la numărul de telefon: 0744/700.519.

“Datorită faptului că anul 2011 este Anul European al Voluntariatului, organizarea unei Săptămâni Naţionale a Voluntariatului este nu doar o acţiune care să sublinieze importanţa voluntariatului în cadrul societăţii, ci şi promovarea acestuia ca modalitate de responsabilitate socială individuală şi colectivă. De asemenea, prin organizarea unei Săptămâni a Voluntariatului intenţionăm să promovăm conceptul şi practica voluntariatului activ, dar şi valorificarea potenţialului uman existent la nivelul fiecărei comunităţi”, subliniază Alina Stredie, PR Manager în cadrul Asociaţiei Regionale de Educare a Aduţilor Suceava.


Intră acum și în grupul de