Ion Lungu crede că PNL trebuie să rămână la guvernare chiar dacă nu s-a ajuns încă la o înțelegere cu PSD pentru comasarea alegerilor.


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele organizației județene PNL Suceava Ion Lungu, președinte al organizației municipale PNL Suceava, consideră că PNL trebuie să rămână la guvernare chiar dacă nu a ajuns la o înțelegere cu PSD privind comasarea alegerilor.

Întrebat în conferință de presă dacă PNL ar trebui să iasă de la guvernare în condițiile în care nu s-a ajuns la o decizie în negocierile cu PSD pentru comasarea alegerilor, Ion Lungu spune că în primul rând e vorba de responsabilitate.

„Nu trebuie să ne pripim să tragem concluzii. Eu știu că mai este un rând de negocieri. Eu cred că, în primul rând, dacă discutăm aici de responsabilitate, trebuie să fim responsabili. Cred că responsabilitatea este cuvântul cheie în aceste momente critice când avem un război în coasta noastră, când lucrurile sunt așa cum sunt. Nu cred că asta este soluția să iasă PNL de la guvernare. Eu trag nădejde că, într-un fel sau altul, se vor găsi posibilități de colaborare, iar PNL trebuie să rămână la guvernare ca să fie stabilitate în țară”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de