Șeful DRDP Iași a venit să vadă stricăciunile la podul provizoriu de la Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Laicu, a fost miercuri, să vadă varianta provizorie destinată traficului ușor la podul de pe DN 2H, Milișăuți care s-a surpat în noaptea de marți spre miercuri după ce a crescut nivelul râului Suceava ca urmare a ploilor.

Potrivit DRDP Iași, alături de constructorul care a amenajat varianta, au fost luate măsuri organizatorice în regim de urgență, în vederea remedierii pagubelor produse de creșterea debitului râului Suceava, ca urmare a precipitațiilor înregistrate în cursul nopții. 

Sursa citată precizează că lucrările de readucere la starea inițială vor fi executate de constructorul care a amenajat varianta provizorie, în baza garanției oferite prin contract.

„Activitatea pe șantierul de reabilitare a podului peste râul Suceava de la Milișăuți nu este afectată de acest inconvenient, aceasta desfășurându-se conform graficelor”, arată DRDP Iași.

Traficul ușor destinat riveranilor este deviat de Poliție pe rutele locale, în vreme ce pentru traficul greu rămân rutele alternative stabilite odată cu începerea lucrărilor la podul de la Milișăuți.


Intră acum și în grupul de