Flutur: „Vom cauta cea mai buna propunere care sa continue proiectul de la Ministerul Muncii”


Intră acum și în grupul de

Noul titular pe portofoliul de ministru al Muncii va fi desemnat până vineri şi va fi o persoană care să pună în aplicare reformele din domeniul muncii, a declarat miercuri prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, subliniind că Ministerul Muncii este un minister important şi că trebuie continuate reformele. „Vom căuta cea mai bună propunere care să continue proiectul de la Ministerul Muncii”, a evidenţiat liderul democrat-liberal.

El a arătat că noul ministru va trebui să fie în dialog continuu cu partenerii sociali, să lucreze cu deschidere şi transparenţă. „Un ministru cu orientare de dreapta ce va face politica PDL”, a spus Flutur.

Întrebat dacă noul ministru va fi membru PDL, el a evitat să răspundă, menţionând că portofoliul Muncii este al PDL şi că nu s-a hotărât care este persoana propusă pentru această funcţie.

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că PDL nu intenţionează să facă şi alte modificări în componenţa Executivului. „Nu avem în agendă alte modificări”, a spus prim-vicepreşedintele PDL.


Intră acum și în grupul de