Nechifor il acuza pe Flutur ca se ascunde dupa fusta lui Onofrei (Drept la replica)


Intră acum și în grupul de

Senatorul Orest Onofrei a fost din nou de serviciu pentru a formula un
atac jalnic, fără logică şi evident fără bun simţ. Pentru faptul că îl cunosc foarte bine pe acest personaj pitoresc al politicii sucevene, îi voi răspunde ori de câte ori va sări calul, într-o manieră pe care nu o agreez întotdeauna, dar care este singura pe care o înţelege.

Deşi în nenumărate rânduri domnul Onofrei a făcut dese trimiteri la poveţele pe care i le-a dat tatăl său spunându-i să tacă decât să spună lumea că vorbeşte prostii, se pare că domnul senator nu ascultă de sfaturile părintelui său, ba mai mult dă dovadă de o consecvenţă greu de egalat.

Sunt convins că domnul Flutur a fost deranjat ieri, tranzactiv-ul era o variantă, însă domnia sa a hotărât să consulte un medic veterinar. Probabil Niculai Barba era ocupat cu pregătirile pentru mersul pe jos de la Viena la Suceava, aşa că Gheorghe Flutur s-a ascuns după fusta lui Onofrei şi i-a comandat să iasă la bătaie, pentru ca senatorul să îşi mai spele din păcatul de a-l fi susţinut pe Vasile Blaga.

E greu de intrat în mintea lui Orest, aşa că voi cita din “înţelepciunile” pe care ni le-a împărtăşit în trecutul recent. Astfel, în 12 septembrie 2010, referindu-se la modul în care este condus propriul partid, Orest Onofrei spunea: “este exact ca atunci când înveţi să mergi pe bicicletă. După ce ai impresia că ai învăţat şi te crezi suficient de şmecher, iei mâna de pe ghidon să te vadă lumea cât de grozav eşti. Inevitabil, o asemenea atitudine face ca atunci când te loveşti de prima piatră să dai cu bicicleta în gard şi să faci roata un opt”, am încheiat citatul.

Ceea ce este şi mai greu de înţeles este faptul că Orest Onofrei, cel care intenţionează să plece din PDL, încurcă butoaiele cu motorina, considerându-se un mare politician, când el este de fapt un mare traseist politic, făcând parte din nu mai puţin de 4 formaţiuni politice, fără să punem la socoteală şi perioada comunismului.

Preşedinte Organizaţia Judeţeană PSD Suceava

Deputat Ioan Cătălin Nechifor


Intră acum și în grupul de