Viceprimarul comunei Șcheia, Cristinel Burac: O dată la 4 ani apare Gheorghe Flutur în comună și umblă dezorientat și se împăunează cu realizările noastre


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PSD al comunei Șcheia, Cristinel Burac, a comentat sarcastic recenta vizită în comună a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu candidatul liberal la funcția de primar al comunei și cu primarul în funcție Vasile Andriciuc.

„Odată la 4 ani domnul Flutur apare și umblă dezorientat prin comună. Ba, mai mult, se împăunează cu realizările noastre, ale administrației locale, cu proiectele muncite de noi”, a spus viceprimarul Cristinel Burac.

El a făcut referire la proiectul ACET de apă-canal, de proiectul de extindere a rețelei de alimentare cu gaz metan, de proiectul de asfaltare străzi, de construcția sălii de sport.

„Domnule Flutur, aceste sunt proiecte exclusiv ale Primăriei Șcheia sau realizate cu sprijinul Primăriei Șcheia în cazul proiectului depus de ACET. Domnule Flutur, nici Consiliul Județean, nici dumneavoastră nu ați mișcat un deget pentru realizarea și implementarea acestor proiecte‼”, a transmis Cristinel Burac.

Viceprimarul comunei Șcheia a arătat că Gheorghe Flutur a întrebat de ce au nevoie cei din Șcheia și i-a răspuns că vor să fie lăsați în pace să nu mai deranjeze muncitorii.

„Ne întrebați de ce avem nevoie⁉ Domnule Flutur, avem nevoie SĂ FIM LĂSAȚI IN PACE să muncim‼ Nu mai deranjați muncitorii de pe șantiere pentru a vă face dumneavoastră poze și a da declarații pompoase cu privire la investiții cu care nu aveți nici o treabă‼ La Șcheia puteți verifica starea drumului județean care tranzitează comuna, în rest, dacă nu ați ajutat, măcar nu ne încurcați‼‼ Nu vă arogați merite pentru munca noastră, a administrației locale Șcheia”, a concluzionat viceprimarul Cristinel Burac.


Intră acum și în grupul de