Nechifor: „Flutur e pregatit pentru a doua tradare a Sucevei” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Flutur se pregăteşte de înscăunarea ca voievod al Moldovei”, a declarat, joi, liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, apreciind că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care este şi prim-vicepreşedinte al PDL „e pregătit pentru a doua trădare a Sucevei după cea din 1550 când Alexandru Lăpuşneanu a mutat capitala Moldovei de la Suceava la Iaşi şi s-a văzut cu ce preţ pentru Suceava”.

În opinia preşedintelui PSD Suceava, Flutur are deja în jurul lui foarte mulţi dregători. Nechifor a arătat că printre aceştia se află doi aprozi, consilierul personal Neculai Barbă şi directorul din CJ Dragoş Juravlea, amintind că aprodul este dregător al curţii domneşti, iar stolnic, boierul de divan care avea în grijă masa domnitorului, este senatorul PDL Orest Onofrei. Potrivit liderului social-democraţilor suceveni, Gheorghe Flutur ar putea fi comparat cu fostul domnitor al Moldovei, Ştefan Lăcustă, care a fost victima complotului propriilor boieri după ce a dus ţara în sărăcie.

Preşedintele PSD Suceava a mai declarat că nu crede că CJ Suceava, unde PDL are majoritatea, va aproba cererea consilierilor PSD de organizare a unui referendum local privind reorganizarea teritorială, dar că social-democraţii au în vedere declanşarea unei campanii de strângere de semnături în favoarea organizării unui asemenea referendum. „Vom strânge semnături să vedem ce vrea cu adevărat poporul sucevean. Vom merge din casă în casă. Să vedem dacă sucevenii vor judeţ sau voievod”, a spus Nechifor.

De cealaltă parte, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că PSD ar trebui să tacă în privinţa dezvoltării judeţului arătând că din cauza PSD Suceava a fost o zonă subdezvoltată care a cunoscut cea mai importantă dezvoltare din regiunea de nord est în ultimii trei ani. „PSD să tacă. Să se gândească că au ţinut judeţul în subdezvoltare. Noi facem eforturi uriaşe ca să fie realizate investiţii în judeţ”, a spus Flutur.

El a subliniat că opoziţia critică orice acţiune pe care o face, atât în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii, atragerea de investitori sau programele de promovare turistică. „Eu îmi văd de treabă şi mă lupt să aduc fonduri în judeţ. Asta va face diferenţa şi nu bla-bla-urile ieftine ale unora dintr-o opoziţie ştearsă şi demagogică”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de