PNL Suceava respinge acuzele AUR privind semnăturile de susținere depuse la BEJ: Este un exercițiu de disperare a unui partid care vrea să se legitimeze doar prin strigăte și urlete.


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a respins, luni, acuzele AUR Suceava privind existența unor probleme legate de semnăturile de susținere depuse de PNL la BEJ Suceava în vederea înregistrării candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru președinția CJ Suceava și a listei de consilieri județeni PNL.

„Un partid aflat în derivă, care de 6 luni își schimbă președinții și candidații, care a promis la 46 de oameni din Suceava funcții de parlamentar și ministru, care a organizat concurs de înjurături la adresa lui Gheorghe Flutur, care nu are nici o soluție pentru județul Suceava, ce are mai bun de făcut? Să conteste candidatura oamenilor care au făcut performanță în acest județ”, arată Seredenciuc.

El se întreabă dacă aceasta este oferta electorală a AUR pentru suceveni.

„O știam. A anunțat-o liderul lor în piață, când a adus autocare din 7 județe. De altfel, reprezentanții lor în BEJ amenință încă dinainte de a depune listele că o să ne arate nouă, vor fi foarte vigilenți la verificarea semănăturilor. Foarte bine, să fie vigilenți. PNL a strâns de 8 ori mai multe semnături decât prevede norma. Ne-am bucurat de deschidere totală din partea populației. Respingem acuzațiile de semnături neconforme”, a arătat secretarul general al PNL Suceava.

El consideră că această acțiune a AUR Suceava este un exercițiu de disperare a unui partid care vrea să se legitimeze doar prin strigăte și urlete.

„PNL Suceava a depus primul candidatura și la municipiu și la județ. Avem liste complete și susținem candidați în toate cele 114 UAT-uri, iar noi ne concentram pe proiecte pentru bunăstarea sucevenilor, la care îi asigurăm de bună credință. Le mulțumim tuturor celor care au semnat susținerea noastră”, a conchis Viorel Seredenciuc.


Intră acum și în grupul de