Lucian Harșovschi anunță că din echipa sa face parte și Călin Horia Bârleanu: Îmi dă speranță faptul că oameni cum este Călin se alătură echipei mele și că îmi oferă votul de încredere.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PNL Suceava, Lucian Harșovschi, candidat pentru funcția de primar al Sucevei, a anunțat, luni, că echipei sale s-a alăturat și Călin Horia Bârleanu care lucrează de 19 ani în învățământ, este psiholog și om de radio, fiind o persoană dinamică, pasionată de lucrul cu oamenii, mereu gata de câte o schimbare, care crede că totul este posibil cu răbdare și pasiune.

Potrivit acestuia, Călin Horia Bârleanu, are doctorat în filologie, masterat în literatură şi comunicare, licențiat și acreditat ca psiholog clinician, iar interesul pentru psihologie şi pentru conceptele teoretice şi practice l-au determinat să se formeze, nu doar ca filolog, ci şi ca psiholog clinician.

“Am obiceiul să scriu foarte mult. Ori la câte un curs, ori pur şi simplu pentru că subiectul mă interesează. Aşa am publicat în domeniul antropoligiei, simbolisticii şi psihocriticii”, spune Călin Bârleanu care în fiecare lucrare scrisă urmărește să surprindă noi perspective şi valențe ale omului.

„Mă onorează și îmi dă speranță faptul că oameni cum este Călin se alătură echipei mele și că îmi oferă votul de încredere. Sunt sigur că avându-l alături vom aduce un nou suflu în proiectele pe care le vom pregăti pentru Suceava și mai ales pentru suceveni, întrucât de cum îl cunoști pe Călin, îți dai seama că într-adevăr este pasionat de lucrul cu oamenii”, a declarat Lucian Harșovschi.

Călin Bârleanu a declarat că este onorat să facă parte din echipa lui Lucian Harșovschi.

„Îl cunosc de ceva vreme și am destul de multă încredere în el și odată ce am încredere îl el, cred că putem construi ceva împreună. Haideți cu noi!”, a transmis Bârleanu.


Intră acum și în grupul de