Vosganian il vrea pe Tariceanu din nou la carma PNL. Dinu Patriciu este un subiect care nu conteaza prea mult (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fostul premier al României, ex-preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, nu este utilizat la nivelul la care acesta ar putea contribui la prestigiul PNL. Aceasta este concluzia la care a ajuns vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian care înplus, este de părere că Tăriceanu ar trebui să fie membru al Biroului Permanenet Central.

„După opinia mea Călin Popescu Tăriceanu este o importantă resursă pentru PNL şi nu este utilizat la nivelul la care ar putea să contribuie la prestigiul PNL. Asta înseamnă că el trebuie incorporat în structurile de conducere ale partidului”, a spus Varujan Vosganian într-o conferinţă de presă, la Suceava.

El a precizat că fostul premier poate participa la şedinţele Biroului Politic Central în calitate de preşedinte al grupului parlamentar liberal din Camera Deputaţilor.
„După opinia mea el trebuie să fie membru al Biroului. Asta este problema. Opinia lui Călin Popescu Tăriceanu este importantă ca membru al Biroului, cu drept de vot”, a spus vicepreşedintele liberal.

Totodată, în ceea ce priveşte situaţia lui Dinu Patriciu, Vosganian a apreciat că PNL nu trebuie să-şi irosească forţele în discuţii legate de acesta.

„Acest subiect se discută până la exces având în vedere rolul real al lui în PNL”, a spus Vosganian.

El a mai subliniat că este un raport total disproporţionat între ceea ce se vehiculează despre puterea lui Patriciu de a influenţa decizia în PNL şi adevăratul lui rol în partid. „Diferenţa între vehicularea numelui său în raport cu PNL şi capacitatea sa de a influenţa şi a decide în PNL este un raport total disproporţionat.

Dinu Patriciu nu influenţează decizia în PNL nu are un rol important în PNL. El este un reprezentant al opiniei publice”, a mai spus Varujan Vosganian.


Intră acum și în grupul de