Patru echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge parjolul dintr-o gospodarie din satul Plopeni, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu izbucnit sâmbătă seara la o gospodărie particulară din localitatea Plopeni, judeţul Suceava, a strâns la faţa locului nu mai puţin de patru echipaje de pompieri care s-au luptat cu flăcările.

Alarma a fost dată în jurul orelor 20:25 către gospodăria în flăcări pornind Grupa operativă a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Detaşamentul de pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Salcea şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă „Aeroportul”.

La sosirea pompierilor, ardeau bucătăria de vară şi garajul, construcţie corp comun, din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi o magazie, aflate în apropiere.

După aproape trei ore de luptă cu flăcările incendiul a fost stins dar au ars aproximativ 90 de metri pătraţi din acoperişul construcţiei corp comun, obiecte de uz casnic, articole de îmbrăcăminte, tâmplărie, mobilier şi un autoturism marca Fiat Seicento, în proporţie de 90%. În plus s-au degradat pereţii bucătăriei de vară, izolaţia casei de locuit, unelte şi alte bunuri aflate în garaj.

Cercetările făcute la faţa locului i-au determinat pe pompieri să stabilească faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.


Intră acum și în grupul de