PDL Suceava priveste cu condescendenta „furiile marunte” ale lui Victor Ponta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii din judetul Suceava au ajuns la concluzia că PSD Suceava a eşuat lamentabil în misiunea auto-impusă de a-i face o imagine extraordinară liderului PSD Victor Ponta cu ocazia manifestărilor cultural-religioase, de luni, de la Putna, unde au fost prezenţi câteva mii de suceveni şi din acest motiv preşedintele PSD s-a lansat, luni seara, în acuze la adresa liderului PDL, Gheorghe Flutur.

PDL Suceava consideră că atacul virulent al liderului PSD la adresa prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur este determinat de faptul că liderii USL au constatat că Gheorghe Flutur este apreciat de suceveni şi au realizat că va fi şi reales drept preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, la alegerile locale din 2012.

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că preşedintele PSD, Victor Ponta, este „foarte supărat” că situaţia din judeţul Suceava este cu totul alta decât cea la care se aştepta.

„Haideţi să analizăm însă de unde vine supărarea asta mare a lui Victor Ponta. De câteva luni, Suceava este luată în analiza USL, iar cei din USL Suceava transmit tot felul de mesaje liniştitoare către centru, iar Victor Ponta, când a venit la Suceava a constatat că situaţia este total diferită faţă de ceea ce se aştepta el”, a explicat presei Ioan Bălan.

El a ţinut să adauge că o altă mare dezamăgire a liderului PSD a fost atunci când a realizat la faţa locului, cu mii de suceveni în jurul său că în judeţul Suceava, Gheorghe Flutur este foarte apreciat de suceveni.

PSD Suceava ar vrea, dar nu are cu ce şi nici cu cine

Secretarul general al PDL Suceava consideră că frustrările lui Victor Ponta au fost determinate şi de faptul că sondajele transmise de USL Suceava nu au indicat în realitate, gradul de popularitate de care se bucură Gheorghe Flutur, care are, potrivit sondajelor, la capitolul intenţie de vot, udeva în jur de 54 %.

El a mai spus că liderul PSD era convins că, la Putna, membrii PDL care au participat la slujba religioasă vor fi fugăriţi de mulţime şi se aştepta probabil, că oamenii să rămână, după ce s-a rostit rugăciunea Tatăl Nostru, în genunchi în faţa liderilor USL.

Numai că la Putna, oamenii prezenţi la slujbă au venit la preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi l-au felicitat pentru ceea ce face în judeţ de când e la şefia executivului judeţean sucevean. „S-a spus că Gheorghe Flutur a fost huiduit. Nimic mai FALS. Nu am văzut pe nimeni care să huiduie”, a explicat deputatul Ioan Bălan, care a mai spus că prin modul în care liderul PSD a acţionat face jocul PDL.

„Ponta nu a înţeles că suntem adversari şi nu duşmani. Victor Ponta se comportă exact cum am vrea noi. Ne face jocul nouă”, a subliniat secretarul general al PDL Suceava, care nu a putut să nu remarce faptul că liderul PSD a venit în campanie electorală în judeţul Suceava într-un moment sacru şi că în loc de smerenie a început cu injurii şi ameninţări la adresa PDL. „Ei au venit să înjure, să ameninţe că vor umple puşcăriile cu noi”, a mai spus Ioan Bălan.

Secretarul general al PDL Suceava a mai subliniat însă că înţelege de ce Victor Ponta era foarte nervos, furia lui fiind determinată de succesul programului “Pelerin în Bucovina”, iniţiat de Flutur şi de faptul că oamenii mergeau la preşedintele CJ Suceava pentru a-i aduce mulţumiri.

Ioan Bălan a mai declarat că şi afirmaţia lui Ponta că Gheorghe Flutur este printre cei mai detestaţi oameni din PDL este infirmată de realitate, Flutur fiind prim-vicepreşedintele partidului ales cu cel mai mare număr de voturi.

Deputatul democrat-liberal consideră că liderii USL încearcă să introducă vrajba în cadrul PDL. „Victor Ponta are un vocabular nepermis pentru un preşedinte de partid care se vrea premier. Trebuie însă să înţeleagă că, la Suceava, PDL şi-a făcut treaba, iar Gheorghe Flutur şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu sunt apreciaţi”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de