In Galleria Mall Suceava se anunta “Dance Week”


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu Fly Dance invită sucevenii, în perioada 17-18 august 2011, la “Dance Week”, un eveniment dedicat tuturor pasionaţilor de dans, anunţă într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

În document se arată că miercuri, 17 august 2011, începând cu ora 12.00 va avea loc o demonstrație de Street Dance cu Fofo, începând cu ora 15.00. Freak va anima atmosfera cu un program special de Street Dance, iar începând cu ora 21.00 Faptu Rap și Topsic vor susține un mega concert în parcarea subterană a complexului Galleria Mall. After party-ul va fi asigurat de Zombie, Andru, Exatz și TXDK.

Joi, 18 august 2011, începând cu ora 15.00, Fofo & Freak invită doritorii să înveţe Street Dance la etajul 1 al complexului Galleria, în sala Fly Dance!

“Fata babei și fata moșului”, o piesă de teatru dedicată copiilor

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 20 august, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Fata babei și fata moșului”, informează reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei menţionate, din distribuţie vor face parte actorii: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură reprezentanţii Galleria Mall.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de