Alexandru Baisanu vrea sa devina „Udrea” pentru USL. PNL inca mai cauta pe cineva care sa candideze impotriva lui ION LUNGU


Intră acum și în grupul de

Tribunalul Bucuresti a admis în cursul zilei de joi, înfiinţarea Uniunii Social-Liberale (USL) astfel că această Uniune va putea participa în alegeri sub această denumire cu toate atributele legale ce derivă din înregistrarea judecătorească.

Surse de la centru, din USL, sustin că tot joi s-a stabilit nominal cine va candida în alegerile locale din 2012 la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, acesta urmând a fi liderului judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

Teoretic, pentru Primăria Suceava ar trebui să candideze liderul organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu.

Sursele menţionate mai spun că Băişanu ar fi promis că va candida însă acesta nu este nici pe departe, decis să facă acest lucru, mai ales după ce a descoperit care este notorietatea sa în municipiul reşedinţă de judeţ şi mai ales care e intenţia de vot a sucevenilor, în urma unui sondaj de opinie realizat de PNL în această vară.

Aceleaşi surse susţin că Băişanu îşi doreşte în realitate să candideze pe un colegiu „cât mai sigur” la alegerile parlamentare din 2012 deoarece are în vizor să devină parlamentar, iar apoi, imediat după ajungerea USL la Guvernare, să devină Ministru al Turismului.


Intră acum și în grupul de