PSD Suceava reclama sacrificarea nejustificata a elevilor pentru interesele meschine ale PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Suceava a PSD, consilierul local Ovidiu Donţu, a acuzat PDL că a sacrificat o întreagă generaţie de liceeni numai pentru a satisface ambiţiile preşedintelui Traian Băsescu, care susţine că şcoala românească produce doar non-valori.

Donţu a spus într-o coferinţă de presă că măsurile adoptate în acest an la examenul de Bacalureat de ministrul Daniel Funeriu şi modul cum au fost formulate subiectele au condus la o serie de rezultate dezastruoase pentru elevi.

El este de părere că de fapt toată povestea BAC 2011 a fost una premeditată astfel încât rezultatele să fie foarte slabe si să acopere de fapt lipsa de interes a Guvernului PDL pentru educaţie.

„La BAC 2011 elevii au fost sacrificati pentru interesul PDL. Cui foloseşte ce s-a întâmplat la examenuld e Bacalaureat în acest an? Singurul câştigat este PDL pentru că în felul ăsta poate justifica tăierea fondurilor pentru educaţie. O întreagă generaţie a fost sacrificată pentru a se putea justifica subfinantarea educatiei din România. Iar problema nu e la copii!”, a subliniat liderul judeţean al PSD.


Intră acum și în grupul de