NECHIFOR: „Flutur inaugureaza tot ce prinde. Nu conteaza cine a facut investitia”. FLUTUR:”PSD sa isi vada de gargara lor”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, inaugurează „tot ce prinde” indiferent dacă a avut sau nu vreo contribuţie la respectiva investiţie.

Nechifor i-a sugerat însă lui Flutur să încerce să inaugureze şi ceea ce actuala administraţie PDL a CJ Suceava închide. Astfel, el a spus că foştii iniţiatori ai societăţii comerciale care administrează Centrul Economic Bucovina Suceava(CEBS) au fost chemaţi la Consiliul Judeţean de Gheorghe Flutur care, pentru a se eschiva de orice răspundere, le-a cerut să semneze pentru desfiinţarea acestei firme.

„Nu poate pune responsabilitatea pe alţii. Vrea închiderea CEBS şi vânzarea obiectivului la un preţ mic”, a spus Nechifor.

El a mai declarat că Gheorghe Flutur ar trebui să inaugureze şi înmormântarea societăţii Drumuri şi Poduri SA Suceava care a fost dusă la faliment de conducerea Consiliului Judeţean care a decis să aloce lucrările de drumuri din judeţ unei firme din Botoşani.

„Poate că ar trebui să inaugureze şi podul de la Vârvata care nici acum nu este finalizat deşi a fost plătit”, a spus deputatul PSD.

El consideră că preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur este „un comunist sadea” ce are profil de prim secretar PCR care face „vizite tovărăşeşti” în localităţile judeţului.

În replică, preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, a transmis opoziţei:

“Pentru că avem ce inaugura, pentru că s-a muncit enorm în aceşti ani, vom dubla, vom face două inaugurări pe zi ca să ne încadrăm. Noi am început aceste proiecte şi chiar dacă ne critică opoziţia, ei îşi văd de gargara lor. Noi avem obligaţia să arătăm oamenilor ce am făcut pentru că la vorbit se pricep toţi”.


Intră acum și în grupul de