PNL Suceava respinge o eventuala aderare la viitoarea „Miscare Populara”


Intră acum și în grupul de

PD-L nu poate fi niciodată un partid de dreapta, atât timp cât actuala guvernare a luat măsuri care au dus la „înfometarea populaţiei”, este de părere Consilierul judeţean liberal, Brînduşel Nichitean. „Considerăm inadmisibil modul în care Gheorghe Flutur încearcă să manipuleze electoratul de dreapta şi considerăm că PDL nu a fost niciodată un partid de dreapta. În fapt, PNL a solicitat în nenumărate rânduri celor din PDL să renunţe la titulatura de partid liberal”, a declarat Nichitean, în cadrul conferinţei de joi.

În ceea ce priveşte aderarea liberalilor la viitoarea structură „Mişcarea Populară”, pe care PD-L a anunţat că vrea să o înfiinţeze, alesul municipal liberal a declarat: „L-am auzit zilele trecute pe prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, care declara că el stă de vorbă cu electoratul PNL şi că susţine înfiinţarea unei Mişcări Populare, pentru că PD-L are o obligaţie morală să fie un catalizator al unui pol de dreapta, al unui pol popular. PNL Suceava ţine să-i reamintească domnului Flutur că uşile PNL sunt închise pentru cei care au trădat. Şi vreau să-l anunţăm că PD-L nu poate fi niciodată un partid de dreapta atât timp cât a pus economia ţării pe butuci, a înfometat populaţia şi a implementat frica de partid”, a spus Brînduşel Nichitean, precizând că nu îşi poate da seama când au avut loc discuţiile între Gheorghe Flutur şi electoratul liberal.

În consilierului PNL, Gheorghe Flutur ar fi trebuit să discute cu locuitorii judeţului Suceava despre diminuările salariilor şi pensiilor, despre disponibilizările din instituţiile publice, sau despre iniţiativele legislative care au dus la „prosperitatea membrilor de partid portocalii”.


Intră acum și în grupul de