Nechifor trage concluzia dupa CJC a PDL: “Flutur e doar un hot!”


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, sâmbătă, că din punctul său de vedere prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a ajuns la stadiul în care fură tot, şi că de la furatul la alegeri, la salarii, locuri de muncă a trecut la primari de-ai opoziţiei.

Nechifor a făcut această declaraţie după ce un număr de cinci primari suceveni ai PSD au anunţat că vor candida pe lista PDL şi au şi participat la lansarea oficială a candidaţilor democrat-liberalilor pentru primării .

Cătălin Nechifor s-a referit la cei cinci primari din localităţi sucevene aleşi pe listele PSD şi care au fost anunţaţi, sâmbătă, în Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava ca fiind candidaţii acestei formaţiuni politice la viitoarele alegeri locale.

„Din păcate Gheorghe Flutur ştie doar să fure. De la voturi a trecut la primari. A furat pensii, salarii, locuri de muncă, iar acum fură primari. Flutur e doar un hoţ”, a ţinut să remarce Cătalin Nechifor.

El a mai arătat că în timp ce Gheorghe Flutur se întâlneşte „securizat” cu membrii PDL, social-democraţii suceveni se întâlnesc cu sute de oameni zilnic care vor doar să fie scăpaţi de „ciuma portocalie”.

Nechifor, care este candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava a spus că anul viitor Gheorghe Flutur trebuie să fie trimis acolo unde este locul celor care fură.
„Anul viitor Flutur trebuie trimis să se răcorească pentru că e foarte încălzit”, a spus deputatul PSD.

Gheorghe Flutur şi-a anunţat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava candidatura la un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe, au fost lansate candidaturile actualilor primari din Fălticeni, Vasile Tofan, Rădăuţi, Aurel Olărean, Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, dar şi ale unor primari în funcţie din alte aproximativ 60 de localităţi ale judeţului, 49 membri ai PDL, iar 13 din aleşi pe listele altor partide, din care cinci din PSD.


Intră acum și în grupul de