Nechifor: „PDL va continua sa mearga cu galeata in campania electorala. E mai ieftin” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Românii trebuie să meargă la vot şi nu trebuie să lase ca soarta lor să fie decisă de cei care pot fi cumpăraţi de PDL cu o găleată cu diverse produse. Potrivit preşedintelui PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, asta vor explica PSD şi USL populaţiei, în perioada următoare.

Liderul social-democraţilor suceveni a anunţat în cadrul conferinţei de presă de luni că în următoarele luni, PSD Suceava se va restructura şi îşi va crea reţele electorale de la judeţ spre municipii, oraşe, comune, sate, secţii de votare, străzi şi uliţe. „PSD şi USL vor trebui să aibă de partea lor cât mai mulţi suceveni pentru că PDL va continua să meargă cu găleata în campania electorală. E mai ieftin să dai o găleată decât să faci programe prin care oamenii să trăiască mai bine”, a spus deputatul PSD. El a spus că PSD trebuie să fie pregătit oricând pentru alegeri, mai ales că Guvernul evită să răspundă când vor fi organizate acestea.

Nechifor a subliniat că USL şi PSD nu trebuie să promită mai mult decât pot face cu proiecte strict finanţabile şi că, în primul rând, populaţia va trebui să ştie adevărul despre situaţia actuală şi ceea ce urmează. El a spus că în programul USL sunt măsuri clare de încurajare a creşterii veniturilor populaţiei şi de creştere economică. „Nu românii sunt cei vinovaţi de ceea ce se întâmplă în ţară ci conducătorii actuali”, a mai declarat preşedintele PSD Suceava.

El a mai spus că PDL încearcă prin diverse mijloace să bulverseze electoratul prin crearea a diverse formaţiuni politice care să fie incluse pe buletinele de vot. „Vedem acum că aşa numita Albă ca Zăpada anunţată de Sebastian Lăzăroiu nu e chiar atât de gingaşă şi de imaculată, ci e un proiect în jurul PDL, un personaj mizer şi corupt, şi şapte pitici din stafful PDL, care sunt UNPR, PPDD, PNG, PSDM, PPMT, Noua Republică şi Mişcarea Populară”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de