Gheorghe Flutur cere UNPR Suceava sa iasa „la bataie” si sa explice oamenilor masurile luate de coalitia de guvernare


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, care conduce şi destinele organizaţiei judeţene Suceava a democrat-liberalilor a declarat, sâmbătă, că Victor Ponta şi Crin Antonescu (cei doi lideri naţionali ai USL) rămân şomeri în acuzaţii după ce întreaga Europă a confirmat necesitatea măsurilor de austeritate luate deja de Guvernul României.

Flutur a ţinut să se adreseze retoric şi ironic in acelaşi timp şi s-a întrebat ce promisiuni mai poate face USL acum când are parte de buget restricţionat.

Vorbind în cadrul Conferinţei judeţene a UNPR Suceava, Gheorghe Flutur le-a mulţumit progresistilor suceveni pentru solidaritate la guvernare, dar le-a spus că este momentul ca împreună să explice populaţiei ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei guvernări şi necesitatea aplicării măsurilor de austeritate.

„Ceea ce am făcut la guvernare e confirmat acum de o Europă întreagă. Vor face tăieri de salarii şi italienii şi spaniolii şi nemţii. Ponta şi Antonescu vor rămâne şomeri în acuzaţii. Cu buget restricţionat ce pot promite? Promisiunile lor de duc la un deficit de 15 la sută”, a mai spus Flutur. Liderul PDl este de părere că populaţia a început să înţeleagă necesitatea măsurilor adoptate până acum, ceea ce explică şi „dezumflarea USL” în sondaje.

„În afară de “Jos Băsescu!” ce altceva mai au în program cei de la USL? Această alianţă super-glue este o alianţă a urii şi vorbesc acum de suspendarea preşedintelui pentru că mai sunt credibili în propriile lor partide decat dacă ţipă la Traian Băsescu”, a mai spus preşedintele PDL care a cerut ca USL să prezinte soluţiile lor cu un deficit de 3 % şi cu o criză ce vine în toată lumea.

Gheorghe Flutur a mai spus că viitoarele alegeri vor fi câştigate de alianţa care va spune oamenilor adevărul şi nu cea care face promisiuni fără acoperire. „Să fim prudenţi şi înţelepţi şi să spunem adevărul. Coaliţia noastră va putea câştiga dacă spunem adevărul”, a mai spus prim-vicepreşedintele PDL care a subliniat că oamenii înţeleg că nu sunt bani.

El le-a mai cerut membrilor UNPR Suceava să nu permită PSD şi USL să calomnieze actuala coaliţie la guvernare şi i-a asigurat pe cei din UNPR de prietenia şi sprijinul PDL cu care îşi asumă această cale progrestistă. „Uşor nu e. Nimeni nu poate promite lapte şi miere dacă nu muncim”, a conchis în cuvântul său prim-vicepreşedintele PDL.


Intră acum și în grupul de