Bijuterii de zeci de mii de lei furate dintr-un apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Spargere de zile mari pe raza municipiului reşedinţă de judeţ! Autori rămaşi deocamdată necunoscuţi au reuşit să fure dintr-un apartament din Suceava bijuterii în valoare de zeci de mii de lei.

Spargerea a fost anunţată poliţiştilor pe parcursul nopţii de vineri chiar de proprietarul locuinţei, un tânăr de 36 de ani din municipiu.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, victima a declarat că în jurul orei 22:00, când s-a întors acasă, a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinţei prin folosirea de chei potrivite” plecând cu toate bijuteriile pe care le-au găsit şi a căror valoare se ridică la suma de peste 40.000 lei.

Tot bijuteriile au fost cele vizate şi în cazul altei spargeri ce a avut loc pe parcursul aceleaşi zile la o altă locuinţă particulară. Aici hoţii au pătruns în casă prin forţarea unui geam şi au sustras bijuterii în valoare de 1.600 lei.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de