A ascuns tigarile de contrabanda intr-o groapa sapata in gradina casei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Siret au avut parte de o descoperire mai ciudată în timpul unei percheziţii domiciliare efectuate în baza autorizației emisă de Judecătoria Rădăuți, la o femeie de 43 de ani din localitatea Grămeşti, judeţul Suceava.

În urma controlului, organele de ordine au găsit cantitatea de 220 pachete de țigări de contrabandă de provenind din Ucraina și ,,Duty Free’’, în valoare aproximativă de 2.200 lei, ce erau ascunse în grădina imobilului. „Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, aceasta achiziționând ţigările de la cetățeni ucraineni, spre comercializare” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

O altă cantitate, mult mai însemnată, de ţigări de contrabandă a fost găsită de poliţişti pe raza comunei Pătrăuţi, când pe DN2 a fost oprit pentru control un autoturism condus de un şofer de numai 19 ani, din localitatea Rîşca, judeţul Suceava. În urma verificării interiorului mijlocului de transport au fost descoperite 100 de cartuşe de ţigări fără a deţine banderolă fiscală, provenite din Ucraina.

„În cauză s-a dispus reţinerea conducătorului auto timp de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunerea de arestare preventivă” a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproape 9.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, în posesia poliţiştilor rămânând şi autoturismul.


Intră acum și în grupul de